1. DAN – SUBOTA 28. SVIBNJA 2022.

Polazak u 5.30 sati sa autobusnog stajališta u ulici Francesca Tenchinija. Vožnja putničkim autobusom prema Međugorju uz potrebnu pauzu. Dolazak u Međugorje u ranim popodnevnim satima i smještaj u sobe. Nakon smještaja krećemo pješice prema brdu Ukazanja. Molitva krunice i Sveta Misa u svetištu. Večera u smještaju. Slobodno i noćenje.

2. DAN – NEDJELJA 29. SVIBNJA 2022.

*Doručak u smještaju u 09.00 sati. Prilika za ispovijed. Nedjeljno euharistijsko slavlje u 11.00 sati. Nakon Mise krećemo autobusom na zajednički ručak i druženje. Slobodna večer. *Tko želi u nedjelju može otići na brdo Križevac, kako bi stigli na doručak u smještaj potrebno je krenuti najkasnije u 05.00 sati kako bi se vratili do 09.00 sati.

3. DAN – PONEDJELJAK 30. SVIBNJA 2022.

Doručak u smještaju. Odlazak autobusom prema Širokom Brijegu. Misa u 10.30 sati. Posjet crkvi Uznesenja BDM, franjevačkom samostanu i mjestu stradanja fratara u Širokom Brijegu. Zajednički ručak te polazak prema Zagrebu.

 

Cijena hodočašća 850 kuna.

Prijave isključivo u župnom uredu te je prilikom prijave potrebno uplatiti putovanje.

U cijenu nije uključeno: putno osiguranje, ručak u subotu i večera u nedjelju.

Cijena uključuje: prijevoz autobusom, 2 noćenja u smještaju*** sa uključenim obrocima (večera i dva doručka). Tradicionalni hercegovački ručak u nedjelju u ugodnom ambijentu. Ručak u Širokom Brijegu u ponedjeljak.